Escuela de Turismo de Baleares Educación Palma de Mallorca Balears, Illes

Aquest matí, 10 d'octubre els alumnes de 1r EGT - Menorca han visitat l'Hotel Port Ciutadella com a part de l'assignatura "Tècniques de Recepció".
Al costat de la directora, Alba Lledó, han pogut visitar totes les instal·lacions de l'hotel. Durant el recorregut els han explicat el funcionament de l'Hotel així com la seva estructura departamental i en concret de la Recepció. Agrair a Alba Lledó, la seva disponibilitat i col·laboració en la formació dels nostres alumnes.

L'ETB Menorca participarem a la Fira d'Ensenyents Superiors que tindrà lloc els dies 14 i 15 d'octubre. Veniu i us informarem de tota l'oferta formativa que tenim. Us hi esperem!!

Fira d'Ensenyaments Superiors

En marxa amb la III Fira d'ensenyaments Superior de Menorca!

Alumnes del curs Operacions Bàsiques de Càtering, durant una de les classes impartides pel professor José Pérez, a l'Hotel Agamenón d'Es Castell, des d'on es poden apreciar les espectaculars vistes al Port de Maó.

      

Els alumnes de 2n de MIT, varen anar ahir a l'Hotel Agamenón per a realitzar les pràctiques de l'assignatura Food & Beverage, impartida per la professora Susana Burgos. Les activitats dutes a terme varen ser: muntatges de taules (aprenent des de com es col·loquen unes estovalles, fins a l'últim pas que cal donar), presa de comanda i han estat aprenent com fer una "muletilla" i com s'han d'agafar les copes i altres, i repassar els coberts.

         

   

El passat dilluns, els alumnes de 2n MIT vàren fer una visita a les Bodegues de Binitord, acompanyats per na Clara Salord, qui els va explicar la historia de la vinya, la creació i cura de la Bodega, el procés de fabricació del vi i les seves característiques, i finalment es va fer una cata seguint les instruccions sobre el procediment formal de servir el vi i tastar-lo.

Des de l'ETB volem agrair a les Bodegues de Binitord i a na Clara la seva col·laboració en la formació dels nostres alumnes.
Aquest matí els alumnes del curs d'Operacions Bàsiques de Càtering (SOIB) han visitat les instal·lacions de l'empresa S'Algar Càtering Menorca acompanyats per la professora Susana Burgos.
El passat dilluns 16 de gener, els alumnes de 2n MIT, acompanyats per la professora Susana Burgos, varen realitzar les pràctiques de l'assignatura Food & Beverage a l'Hotel Agamenón. Pràctiques sobre el servei de cafè i les diferents tècniques, com preparar un còctel i l'elaboració de diferents Sandwichs, elaborant ells mateixos els canapès i tapes.

    

Ayer, los alumnos del curso de Operaciones Básicas de Restaurante y Bar visitaron las Bodegas de Binifadet junto con la profesora Susana Burgos Pereira. Durante visita, vieron todo el proceso de elaboración del vino, desde la plantación de la vid hasta el embotellado. Desde la ETB, agradecer a Luis Anglés la atención que nos prestó, sus explicaciones y la visita guiada por las instalaciones.

    

El passat 21 de febrer, dimarts, els alumnes del curs Coneix Menorca de l'ETB, van fer una sortida a Cala Morell dirigida per la nostra professora Anna Pascual, qui els va fer una visita guiada al Castellet, per la Urbanització, la Platja i les Coves o Necròpolis de Cala Morell.

Divendres passat, els alumnes de 1r EGT van visitar l'Oficina de Turisme de Ciutadella acompanyats per la nostra professora d'Informació Turística, Anna Pascual.

Allà, els va atendre la tècnica responsable de la Informació Turística de l'Ajuntament de Ciutadella, na Soledad Navarro, qui els va acompanyar durant la visita i els va explicar el funcionament de l'Oficina.

La sortida forma part d'una de les activitats de l'assignatura en quant a la Gestió de la Informació en una... Oficina de Turisme.

Des de l'ETB volem agraïr a na Soledad l'atenció prestada al nostres alumnes i la seva amabilitat i col·laboració.

         

El pasado 24 de febrero, los alumnos del curso Operaciones Básicas de Restaurante y Bar, junto con la profesora Susana Burgos Pereira, visitaron la fabrica de gin XORIGUER, en el puerto de Mahón, para ver in situ la destilación del gin y todo su proceso de elaboración.

¡Los alumnos salieron encantados con la visita!

Desde la ETB, agradecer a los trabajadores de la fábrica la atención prestada y su colaboración para guiarnos en la visita e incluso hacer alguna demostración.

     

Divendres passat, els alumnes de 1r EGT varen realitzar una sortida pel municipi d'Es Mercadal, com a part de l'assignatura d'Informació Turística, acompanyats per la professora Anna Pasqual. Els alumnes varen visitar el Centre d'Artesania de Menorca, de la mà de la Regidora de Fires i Mercats, na Regina Sintes i en Joaquim Salort, responsable del Centre i qui els va guiar durant la visita. Després, van anar Molí d'en Biel i a l'Aljub d'en Kane.
Des de l'ETB, agrair a na Regina i en Joaquim l'atenció prestada als nostres alumnes i les explicacions que els van oferir.

      
Els alumnes del curs d'Anglès A1 del SOIB de l'Hotel Agamenón el seu darrer dia de classe, juntament amb la professora Magda Camps.

Els alumnes del curs Coneix Menorca, durant la visita a Torretrencada i la Naveta d'es Tudons, acompanyats per la professora Anna Pasqual, qui els va guiar i explicar totes les qüestions referents a cadascun d'aquests dos llocs històrics de Ciutadella.

   

Pati de Ca'l Bisbe. Alumnes de 1r EGT durant la ruta cultural per la Ciutadella Antiga, acompanyats per la professora Anna Pascual i dins el marc de l'assignatura d'Informació Turística.

Aprofitant que aquest cap de setmana es celebra la II Fira de Turisme a Alaior, els nostres alumnes de 1r EGT i la professora Anna Pascual d'Informació Turística, han realitzat una ruta pel centre d'Alaior, acompanyats per l'historiador Miquel Àngel Marqués qui els explicat curiossitats del poble fins arribar a la Fira. També ha merescut una visita l'Ajuntament d'Alaior, i els ha atès la Regidora de Cultura, Isabel Rodríguez.

Des de l'ETB volem agraïr a Miquel Àngel Marqués i a na Isabel Rodríguez la bona atenció prestada als nostres alumnes.

    

Avui ha finalitzat el curs de Gobernantes i Cambreres de Pisos que s'ha impartit a l'ETB Menorca aquesta darrera setmana.

Ha estat tot un èxit!!!!

Agraïr a la professora Sonia Rodríguez l'atenció prestada a les alumnes i els nous coneixement que els ha aportat!